Službeni blog Ekološke udruge
"Izvor"
SLUŽBENA STRANICA
Brojač posjeta
100379
Svjetski sat

Zabavno i ozbiljno
Divlji deponiji
Zašto je ilegalno odlagalište otpada opasno?

Zbrinjavanje otpada

Translator
Misao vodilja
"Šuma je savršena ekološka tvornica. Idealno stanište za brojni živi svijet i blagodat za čovjeka."

Blog
utorak, veljača 2, 2010

Pozdrav svima! U ovom najnovijem postu ćemo Vam predstaviti skupinu prijatelja iz ulice okupljenih u nogometnu momčad „Zauvijek prijatelji“, pobjednike prošlogodišnjeg nogometnog turnira zimske lige.

Poveznica između ovih mladih sportaša i Ekološke udruge „Izvor“ najočitija je u činjenici da i oni funkcioniraju s vrlo malo sredstava, no s mnogo entuzijazma i sportskog duha. Upravo takav pozitivan stav je rezultirao odličnim prvim mjestom na prošlogodišnjem takmičenju kad su među ostalima pobjedili i klubove u kojima se trenira profesionalno. Uz to, treba napomenuti da „Zauvijek prijatelji“ njeguju kulturu civiliziranog ophođenja (svaka vulgarnost se „kažnjava“ s nekoliko krugova oko terena), te se brinu za čistoću igrališta u naselju na kojemu i treniraju time promičući temeljnu ideju moderne ekologije „Misli globalno, djeluj lokalno“.  

Upravo zbog takvog pozitivnog stava imaju svu potporu Ekološke udruge  „Izvor“, a mi se nadamo da će i ove godine ostvariti zapažen rezultat te ostati zauvijek prijatelji.

foto

foto

foto

foto
ekoizvor @ 09:42 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare